Cum te pot ajuta

Solicită programare!

Cum te pot ajuta

Bună, mă bucur să ne cunoaștem!

Sunt Cosmina,un  om cu suflet deschis, o iubitoare a sportului și promotoare a sănătății. Mai exact, sunt Nutriționist Holistic, Health Choach și Life Coach

Te ajut să îți recâștigi sănătatea, să îți recapeți energia și starea completă de bine fizic și psihic. Abordarea mea este una holistică, include deopotrivă corpul, mintea și spiritul.

Personal, consider că, dacă avem grijă la gândurile noastre, starea noastră de spirit și ideea pe care ne-o formăm despre noi înșine, ne putem bucura de o sănătate incredibilă.

O alimentație sănătoasă înseamnă iubire față de tine, înseamnă că îți pasă cu adevărat de sănătatea ta, iar corpul tău îți va fi recunoscător în fiecare zi de acum înainte, oferindu-ți energie și vitalitate.

Amintește-ți că hrana pe care o mănânci îți construiește corpul și că sângele, oasele, mușchii sunt menținuți cu ajutorul direct al alimentației.

Împreună cu o alimentație sănătoasă avem nevoie de activitate fizică susținută. Sportul îmbunătățește funcționarea mentală, oxigenează optim creierul și sporește abilitățile tale de a reține noi informații.

Vorbesc din propria experiență de viață și pot spune că la cei 32 de ani pe care i-am împlinit mă simt mai sănătoasă, mai plină de vitalitate și energie decât la 20 de ani. Mulțumită gândurilor pozitive pe care le cultiv zi de zi și a sentimentului de recunoștință pentru ceea ce am, datorită atenției pe care o acord alimentației zilnice și faptul că fac sport de minim 4 ori pe săptămână.

Îmi doresc să te inspir în sensul cel mai bun cu putință și să te ajut să îți formezi un stil de viață fericit si sanatos si sa devii o mai buna varianta a ta.

Ce ma motiveaza?

Atingerea scopului tau prin aplicarea tehnicilor si metodelor invatate de mine care se focuseaza pe efort, nu pe rezultatul final.

Informațiile noi pe care le caut și implementez continuu pentru a-ti oferi solutiile optime spre obiceiuri sanatoase, imbunatatirea calitatii vietii si o minte pozitiva. Este necesara o mentalitate noua pentru a schimba vechile obiceiuri.

Te ajut sa-ti constientizezi potentialul si sa iei actiune, astfel incepi sa te hranesti sanatos, energia corpului creste, dezvolti increderea in tine si sentimentul de implinire.

Cum te pot ajuta?

Identificam starea de sanatate pe baza setului de analize.

Definim obiectivul tau.

Gasim solutiile optime pentru a avea rezultatele dorite.

Care sunt obiceiurile alimentare si cum le vom imbunatati, transformandu-le intr-un mod de viata sanatos.

Pas cu pas, te ajut sa constientizezi ce emotie sau nesiguranta traiesti si cum aceasta iti influenteaza pofta de mancare.

Constientizarea importantei alimentatiei iti permite sa faci alegeri sanatoase si sa te simti fericit cu hrana pe care o consumi.

Calitatea nutritiei – diferentierea intre alimentele sanatoase si cele ce trebuie evitate, aportul nutrientilor esentiali pentru a creste nivelul energetic atat fizic, cat si mental.

 

Începe să înțelegi legătura importantă dintre nutriție și funcționarea mentală, precum și modul în care alimentația afectează memoria, concentrarea și performanța intelectuală.

În momentul în care faci curățenie în organism, în primele zile te vei simți mai obosit și mai lipsit de vitalitate, dar acesta este procesul oricărei schimbări și al vindecării.

Tu reprezinți singura putere în lumea ta personală, asta înseamnă că poți avea orice îți dorești: TU ești creatorul propriei vieți!

Nu ne-am născut întâmplător pe acest Pământ, nici eu, nici TU, iar pasiunea mea este sa ajut oamenii, sa te ajut sa dobandesti increderea in tine pentru a-ti crea un nou stil de viata mai sanatos, fericit si pozitiv atat fizic, cat si mental.

Abia astept sa te cunosc !

Solicită programare!

Solicita programare