Despre Mine

„O clipa de curaj iti poate schimba ziua. O zi iti poate schimba viata. Si o viata poate schimba lumea.”

Despre Mine

Bună și bine ai venit,

Sunt Cosmina, Nutriționist Holistic, Health Coach și Life Coach

Ca să înțelegi călătoria care m-a adus la destinația din prezent, trebuie să știi de unde am pornit și care au fost experiențele care m-au motivat să aleg acest drum în viață.

La vârsta de 19 ani am intrat la facultatea de Relații Financiar Bancare și am ales să lucrez în paralel pentru a-mi asigura independența din toate punctele de vedere. Astfel am ales o carieră în modelling, care mi-a permis să cunosc oameni de calitate, să ies din zona mea de confort, să evoluez și să strâng o colecție de amintiri frumoase.

Pasiunea si iubirea pentru modelling erau inlauntrul meu, asteptand sa le descopar. Curajoasa si curioasa exact ca un copil, abia asteptam sa invat cat mai multe despre acest domeniu, cu tot ce cuprinde – prezentari de moda, reclame, sedinte foto, hostess-uri – si sa parcurg intreg procesul de invatare pentru a-mi atinge obiectivele si a avea rezultate. Viata de model mi-a dat sansa sa calatoresc mult si sa am satisfactia muncii mele. Poate din afara se vedea o activitate simpla si frumoasa, insa in spatele prezentarilor de moda, a sedintelor foto, reclamelor erau casting-uri la care mergeai pentru a fi selectat sau nuJ, ore de munca, repetitii, o echipa intreaga de oameni creativi care lucrau la unison.

Pe lângă toate aceste beneficii, cariera în modelling m-a disciplinat și m-a învățat importanța alimentației și sportului – ambele stând la baza unui stil de viață sănătos.

”Sănătatea este înainte de toate o chestiune de echilibru” – Hipocrate

Nutriția este noul capitol al vietii mele – ma focusez pe intelegerea nevoilor clientilor, iti ofer solutii nutritive inspirationale si apropiate stilului tau de viata, te sustin emotional si te motivez, oferindu-ti o experienta placuta de transformare a stilului tau alimentar, fara rusine, vina si frustrari, ducandu-te catre rezultate concrete.

 De ce am ales nutriția ca specializare?

În momentul în care am ales să fac sport constant am realizat că această activitate susținută implică și o alimentație atentă. Conștientizând legătura puternică dintre sport și nutriție în ceea ce privește starea de bine, am simțit nevoia să aprofundez subiectul și să îmi dezvolt abilitățile personale. Astfel am devenit tehnician nutriționist acreditat.

Pe parcursul anului meu de formare am înțeles că pe măsură ce înaintăm în viață nu trebuie să ne simțim mai lipsiți de energie, de vitalitate sau, în cazuri extreme, să ne îmbolnăvim.

Observând modificările care aveau loc la nivelul organismului meu și înțelegând cât de importante sunt alimentele pe care le consum, am început să pun în practică aceste principii și pentru familia și prietenii mei.

Rezultatele au fost incredibil de motivaționale – atât pentru primii mei pacienți care observau efectele benefice vizibile ale planurilor alimentare personalizate, cât și pentru mine pentru că mi-am dat seama că pot ajuta și alți oameni să facă schimbări bune în propria lor viață.

Meriți să te simți mai sănătos și mai fericit, iar eu îți voi furniza informațiile și pașii necesari pentru a face alegeri alimentare inteligente și bune pentru corpul tău!

Nu aș fi ajuns unde sunt astăzi fără aportul incredibil al câtorva oameni importanți pentru mine.

Ei m-au ajutat să evoluez, m-au încurajat și mi-au oferit suportul de care aveam nevoie.

Mulțumesc minunatei mele mame – Irina Jeni – care m-a educat și iubit necondiționat.

Mulțumesc Prof. Dr. Veronica Mitescu, psihologului Luminița Băltărețu, trainer-ului motivațional Mel Robbins.

Diplome si Certificari

Solicită programare!

Solicita programare