Dezvoltare personala

Dezvoltare Personala

Sunt absolut fascinata de impactul pozitiv pe care l-a adus partea de dezvoltare personala in viata mea. Mi-a schimbat fundamental modul de gandire, mi-a imbunatatit starea de constientizare si dezvoltare a talentelor si abilitatilor personale, si nu in ultimul rand, calitatea vietii.

Am stat si m-am gandit, unde am trait pana in acel moment de nu am auzit despre lucrurile acestea atat de importante, care ne modeleaza viata la propriu?! Mi-ar fi placut ca scolile si societatea sa ne sustina in a ne exprima in mod creativ propria individualitate. 

Te-ai gandit vreodata “cum functioneaza mintea ta?”     ( da-ti o secunda si reflecta)

De cand ne-am nascut, si pana in momentul prezent, noi ne-am ghidat viata dupa propriile credinte sau convingeri limitative. Acestea nu sunt altceva decat ganduri sustinute o vreme indelungata despre propria persoana. Pe care fie le-am preluat de  la unul din parintii nostri, fie societatea, profesorii, ni le-au inoculat, sau anumite persoane au spus niste lucruri la adresa noastra pe care noi le-am bagat la cap “de bune”. Crezi sau nu, cand erai mic, cineva te-a “antrenat” sa gandesti in felul acesta.

Si vreau sa stii ca nu este o problema cu tine, ci cu modul cum gandesti, de care nici macar nu esti constient si nu-ti serveste intr-un mod constructiv.

Indiferent de unde pornesti si cat de joasa este starea pe care o ai in prezent, tu iti poti schimba in totalitate viata in bine.

Observa ce gandesti in clipa de fata. Este un gand pozitiv sau negativ? Iti doresti ca viitorul tau sa depinda de el?                                 (reflecta)

Vreau sa intelegi ca aceste ganduri negative pe care le observi de-a lungul zilei sunt niste obiceiuri care pot fi schimbate, daca iti doresti! Toti oamenii pe care ii cunosc (si, cred ca toti oamenii de pe aceasta planeta) sufera din cauza nemultumirii de sine si a vinovatiei.

Cea mai des intalnita convingere este : “ Nu sunt suficient de bun!”, la care se mai adauga  “Nu sunt destul de destept!”, “Nu actionez suficient de mult!”, “Nu merit sa am succes!”, “Imi este teama sa…!” si lista poate continua. Iti suna familiar vreunul din aceste tipare mentale limitative?

Cum ti-ai putea crea o viata fericita, prospera, plina de iubire si sanatate, daca aceasta convingere este puternica in mintea ta?!

Stiinta a demonstrat ca schimband credintele oamenilor, chiar si cele mai simple, pot avea efecte benefice profunde asupra calitatii vietii lor.

Vreau sa te ajut sa te cunosti mai bine si sa descoperi fiinta extraordinara care esti!

Vrei sa iti schimbi viata, sa incepi o afacere, sa iti sporesti castigurile, sa fii un parinte mai bun, sa iti imbunatatesti relatiile, sa mananci mai sanatos sau sa te inscrii la un curs care te va ajuta sa fii mai productiv in activitatea ta? Crezi ca iti lipseste motivatia? Total neadevarat! Te vei simti motivat doar pentru a face lucrurile simple.

Noi ca fiinte umane si mintile noastre nu am fost creati sa facem acele lucruri care ne sunt inconfortabile, ne sperie sau care sunt dificile.

Poate de multe ori te-ai intrebat, de ce este atat de greu sa faci chiar si cele mai mici schimbari care ti-ar putea imbunatati calitatea vietii?

Raspunsul este bazat pe stiinta si cercetare, creierul nostru este construit sa ne opreasca din a face orice ne provoaca durere. El este creat pentru a ne proteja de toate aceste lucruri, deoarece incearca sa ne mentina in viata.

Nu te vei simti niciodata pregatit sa incepi ce ti-ai propus, insa trebuie sa stii ca vei face lucruri care te scot din zona de confort, care sunt nesigure, care sunt dificile si te sperie. Este normal sa le faci, pentru ca ele te ajuta sa evoluezi, te energizeaza, iti cresc increderea in tine si iti aduc posibilitati de a te extinde. Gandeste-te cat de fericit vei fi dupa ce le vei face!

Te ajut sa observi, identifici si sa schimbi modul de gandire negativ cu noul mod de a gandi pozitiv, sanatos, fericit si deliberat prin aptitudini si instrumente simple, bazate pe stiinta si cercetare, care mi-au schimbat viata atat mie, cat si a milioane de oameni.

Motto-ul meu este : “Daca iti schimbi felul cum gandesti, iti poti schimba viata!”

Iubesc sa ajut oamenii!

Cosmina Mierlescu,

Nutritionist Holistic, Health Coach si Mindset Coach

Solicita programare