Nutritie

Nutritie

HRANA ITI DA ENERGIE sau iti ia energia.

Vrei să slăbești, să crești în greutate, suferi de vreo afecțiune sau îți dorești să adopți un stil de viață sănătos pentru a te bucura de mai multă energie și vitalitate?

Sunt aici pentru a te ghida și sprijini in atingerea obiectivelor stabilite de comun acord si pentru a constientiza ca modul in care te alimentezi este corelat cu nevoile tale mentale si emotionale.

Consumul de alimente asociate corect într-o dietă echilibrată și diversificată au un impact pozitiv uimitor asupra nivelelor de energie fizică și mentală.

Adoptarea unui stil de viață bazat pe alimente sănătoase și gustoase, va corecta pe termen lung dezechilibrele nutriționale, permițând corpului să își aloce necesarul nutritiv și să își redefinească echilibrul propriu.

Acest echilibru se bazează pe un aport zilnic de nutrienți esențiali care, odată asimilați, vor îmbunătăți starea energetică a organismului, iar mintea ta se va putea orienta spre lucrurile care contează cu adevărat.

Terapia cu hrană crudă, variată, bogată în enzime și valori nutritive trebuie adaptată individual.

O nutriție sănătoasă poate:

regla tensiunea arterială și reduce nivelul de colesterol;

întări sistemul imunitar;

avea rol anti-inflamator, antioxidant și anti-microbian;

reduce nivelul glicemiei.

Cum te voi ajuta

Consiliere Nutritionala 1:1

Identificam solutiile pentru imbunatatirea starii de sanatate si a obiceiurilor alimentare cu scopul de a te simti mai fericit si plin de vitalitate.

Plan de actiune pas cu pas

Constientizarea importantei alimentatiei si organizarea planului alimentar in functie de programul tau de lucru, gusturile si preferintele culinare. Transformam experienta de schimbare a stilului alimentar intr-o experienta placuta.

Atingerea obiectivului

Ai sustinerea mea emotionala pe tot parcursul procesului si stiu ca, facand mici schimbari zi de zi acestea devin progrese care conduc catre atingerea obiectivului nostru.

Astfel tu îți vei redobândi energia și vitalitatea fizică, mentală și emoțională.

Vom crea împreună programul personalizat în funcție de preferințele tale culinare, de rezultatele analizelor de sânge și a programului tău de lucru.

Nu îți voi impune reguli și nu îți voi interzice anumite alimente – pur și simplu le voi completa pe cele care sunt pe gustul tău cu altele suplimentare.

MERITI SA TE SIMTI MAI SANATOS SI MAI FERICIT!


Solicita programare