Plan Personalizat

Plan Personalizat

Vom crea împreună un meniu personalizat care să te ajute să te simți cel mai bine,  pornind de la preferințele tale culinare, rezultatele analizelor de sânge și programul de lucru. Nu îți voi impune reguli și nu îți voi interzice anumite alimente, ci le voi completa pe cele care sunt pe gustul tău cu altele suplimentare.

La întocmirea planului tău personalizat vom avea în vedere obținerea unei concordanțe între aportul de alimente și nevoile organismului tău.

Un program de nutriție nu trebuie să conducă la stări de nervozitate, neliniște, oboseală, ci să asigure un suport energetic zilnic, să cuprindă toți factorii nutritivi în proporții echilibrate optime pentru organism, să ofere varietate meniului, noi gusturi, texturi, culori și combinații alimentare sănătoase.

Cu cât mai natural ne pregătim hrana, cu atât ea va fi mai sănătoasă și va duce la ameliorarea afecțiunilor. Alcătuiesc meniuri sănătoase, repartizate pe trei mese principale și două gustări în fiecare zi.

Obiectivul tău este să slăbești sau să crești în greutate? Știi că nivelul ridicat de aciditate din corpul tău reprezintă principala cauză a greutății în exces? Dacă ești una dintre persoanele care încă consideră că prin înfometare va slăbi, șterge această gândire simplistă din mintea ta, și vreau să înțelegi că prin mese regulate, hidratare și sport te vei bucura de rezultatele dorite.

Energia nu se pierde, energia se transformă.

Exercițiile fizice ne întăresc corpul și oasele, ne mențin creierul ager și corpul tânăr. În momentul în care arzi caloriile pe care le consumi, corpul tău va produce mai multă energie și astfel îți vei putea duce la bun sfârșit obiectivele pe care ți le-ai propus.

Sporturile pe care ți le recomand: yoga, înot, arte marțiale (kickbox), fitness, dans și orice tip de mișcare care îți face plăcere.

Cum te voi ajuta

vei înțelege alimentația sănătoasă și nutriția adecvată;

vei învăța să faci diferența dintre alimentele sănătoase și cele care trebuie evitate;

vei învăța să îți controlezi pofta, foamea și schimbările bruște de dispoziție;

vei reuși să îți redobândești energia, vitalitatea și puterea de concentrare;

vei reuși să te odihnești corespunzător pe timpul nopții;

vei obține un ten sănătos și strălucitor.

Obiectivul meu este ca toată această schimbare pe care o facem împreună să devină un stil de viață pentru tine.

De aceea sunt aici, vreau să te ajut să trăiești sănătos, să fii conștient că puterea ta este în momentul prezent și că poți reuși tot ce îți propui!

Solicita programare