Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.catwalknutrition.ro implica acceptarea Conditiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.catwalknutrition.ro este administrat de NUTRITIA CORPULUI SRL cu sediul in Oras Buftea, str.Aleea Cimpului, nr. 4, bl. 26, sc.A, ap 3, judet ILFOV, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/4810/2018, CUI RO 39950448.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.catwalknutrition.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.catwalknutrition.ro – texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe si alte date – este proprietatea www.catwalknutrition.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.catwalknutrition.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: office@catwalknutrition.ro

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, NUTRITIA CORPULUI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). NUTRITIA CORPULUI SRL nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, NUTRITIA CORPULUI SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

NUTRITIA CORPULUI SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

NUTRITIA CORPULUI SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

NUTRITIA CORPULUI SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

NUTRITIA CORPULUI SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0726600000  sau pe email la office@catwalknutrition.ro.

Orice conflict apărut între NUTRITIA CORPULUI SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

ALTE INFORMATII

 Este posibil ca site-ul www.catwalknutrition.ro sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de NUTRITIA CORPULUI SRL. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

 

LITIGII

 Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

 www.catwalknutrition.ro are dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.